Donează

Freedom House România este o organizație independentă, non-profit și apartinică.
De peste 20 de ani luptam contra amenințărilor totalitare și promovăm libertatea, democrația și drepturile omului.

Colaborăm cu jurnaliști din presa locală, scriind despre impactul fondurilor europene în România, despre județele sufocate de deșeuri și rețelele de crimă organizată din țară. Scriem despre radicalizarea românilor și pregătim viitori jurnaliști de economie.

Antrenăm profesori care să combată racolarea online și sprijinim victimele traficului de persoane. Lucrat cu elevi și studenți pentru a înțelege istoria recentă a României. Vrem să continuăm! Ne ajuți?

 NE POȚI SUSȚINE ASTFEL:

DONEAZĂ DIRECT ÎN CONTUL FUNDAȚIEI!

Fără alte acte, simplu și rapid! Poți dona orice sumă de bani îți dorești direct în contul Freedom House România:                        RO39 BACX 0000 0045 2054 6002

 AI UN VENIT PENTRU CARE PLĂTEȘTI IMPOZIT?

An de an poți alege unde este concentrat procentul de 3,5% din impozitul pe veniturile tale. Dacă dorești să susții proiectele  Freedom House Romania, trebuie doar să completezi Formularul 230 de mai jos cu datele tale și să-l depui la ANAF. Pentru a afla data limită de depunere a Formularului, pentru anul în curs, poți consulta datele de pe site-ul ANAF.

AI O COMPANIE CARE PLĂTEȘTE IMPOZIT PE PROFIT?
În cazul în care ești persoană juridică, plătitoare de impozit pe profit, poți redirecționa până la 20% din impozitul pe profit către Freedom House Romania. Scrie-ne pe [email protected] un mail cu titlul „Sponsorizare – Companie” pentru a primi toate detaliile.

AI O MICROÎNTREPRINDERE?
POȚI REDIRECȚIONA 20% DIN IMPOZITUL PLĂTIT
Orice microîntreprindere din România poate redirecționa către un ONG până la 20% din impozit. Prin această facilitate, TU poți decide în locul statului cum sunt cheltuite o parte din impozitele tale. Scrie-ne pe [email protected] un mail cu titlul „Sponsorizare – Microîntreprindere” pentru a primi toate detaliile.