Echipa

Cristina Guseth

Cristina Guseth

[email protected]

Cristina Guseth este directorul Fundației Freedom House România (FHR), din 1997. Înainte de aderarea României la UE (2005-2007), Cristina Guseth a coordonat departamentul de relații media și PR din cadrul Delegaţiei Comisiei Europene în România.
De-a lungul anilor, Cristina Guseth a implementat proiecte care cumulativ depășesc suma de 3 milioane de Euro, lucrând cu Comisia Europeană (e.g. DG COMP, DG REGIO, DG HOME, Oficiul European de Luptă Antifraudă), ambasadele SUA, UK, Franța, Olanda, Norvegia la București, cât și cu instituții de stat și diverse entități ale societății civile (e.g. Fondul pentru Dezvoltarea Societății Civile).
Proiectele dezvoltate de FHR au abordat probleme legate de stat de drept, justiție, bună guvernare, integrare Europeană, nediscriminare, mass-media și combaterea știrilor false.
Din 2017, Freedom House România a dezvoltat prima rețea de presă locală din România – PressHub – care cuprinde peste 30 de publicații.

Georgeta Marin

Georgeta Marin

Georgeta Marin – Economist – studii de master în contabilitate și audit –  Experiență de peste 17 ani în servicii de contabilitate, salarizare și consultanță: personae juridice fără scop patrimonial, servicii, comert, transport, productie.

Fritz - acoperitul nostru

Fritz - acoperitul nostru

Fritz e un pisoi muntean din Moeciu, venit în Capitală cu fratele și sora.

Fratele și-a găsit stăpân de încredere în sectorul 1, iar sora lui Fritz s-a îndrăgostit, și-a urmat legile firii și ne-a părăsit. Fritz ne-a rămas alături.

Mai are opt vieți, pentru că una și-a consumat-o deja pe când era plecat de la birou, în cantonament, zburând de la etajul șapte la vânătoare de porumbei.  

Fritz știe tot ce se petrece în acest birou. Dar nu poate spune.