VIDEO În jur de 150 de polițiști, infectați cu coronavirus. Radiografia unui sistem bolnav. Dezvăluiri din culise. – PressHub

Poliţiştii au fost carne de tun în perioada stării de urgenţă, acuză Cosmin Andrei, liderul sindicatului poliţiştilor EUROPOL, în condiţiile în care MAI a confirmat recent că peste 500 de angajaţi ai săi au fost infectaţi iar 2 dintre aceştia au murit.

Liderul EUROPOL a mai explicat că într-un fel a fost trăită pandemia de poli operativi, cei ce îşi făceau datoria în stradă şi care interacţionau cu cetăţeanul, riscând să se infecteze ei şi familiile lor şi să îi infecteze şi pe români şi în cu totul alt fel au trăit-o şefii.

Pandemia pentru poliţişti: “La un post de poliţie din Olt patru colegi au primit două măşti, jumătate de litru de dezinfectant şi 3 perechi de mânuşi pentru 2 săptămâni. Pâi nici nu stiu cum aş putea să va spun că le-au împărţit. Oricum ei au primit sfatul să folosească doar o mânuşă că oricum sunt din latex şi nu e o problemă şi să folosească doar una să facă economie.”

Pandemia pentru…