Tânărul Jurnalist al Anului, ediție aniversară: 20 ani de TJA

2018 este ediție aniversară pentru concursul cu premii Tânărul Jurnalist al Anului. Concursul Tânărul Jurnalist al Anului aniversează 20 de ani – o vârstă rotundă, primii laureați fiind desemnați în 1998 – și 18 ediții desfășurate – este, cum ar veni, vârsta maturității.

Premii pentru jurnaliști

De aceea, pe lângă obișnuitele premii de 1.000 euro acordate tinerilor ziariști (sub 35 ani) de presă scrisă, din acest an Tânărul Jurnalist al Anului va introduce și trei premii de excelență pentru cei mai buni trei ziariști, indiferent de vârstă, din presa scrisă, radio și TV, pe care îi propunem modele și mentori ai tinerilor aflați încă la începutul carierei.

Am lansat și un site dedicat concursului de jurnalism: www.tja.ro.

Concursul cu premii Tânărul Jurnalist al Anului se adresează tinerilor ziariști cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.
Ei se vor putea înscrie în concurs începând cu 1 octombrie 2018, cu articole publicate între 1 septembrie 2017 – 30 septembrie 2018.

La început de primăvară am pornit la negocieri cu sponsorii vizând premii pentru următoarele categorii: justiție, investigații, reportaj, cultură, economie, știință&IT, mediu, politică externă. La începutul verii vă vom anunța structura finală a acestei ediții, ce categorii vor fi premiate.