Slănina, țuica și otrava – PressHub

Ați oprit mașina să cumpărați de pe marginea drumului o sticlă de țuică din prune, mere, pere sau alte fructe, din aceea „bună”, „parfumată”, nu „contrafăcutele” din magazine? De câte ori ați venit acasă de la părinți, bunici, rude de la țară cu o sticlă de țuică și o bucată de slănină afumată ca să mâncați măcar o data pe an mâncarea tradițională a strămoșilor: slănină cu ceapă și un păhărel de țuică!

Ați pus pe masa de sărbători în fața prietenilor o astfel de băutură, invitându-i la un pahar de tărie bio, făcută la țară, din fructe adevărate, nu cu aditivi aromatici?

Cu siguranță, da! Fără să vă gândiți la pericolele care vă pasc inclusiv într-o băutură bio. Am făcut-o și eu…

O campanie Freedom House România

> Brîndușa Armanca: De la dezalcoolizare, săracii se opresc în primul birt 
> Brîndușa Armanca: O seară cu Alcoolicii Anonimi
> Sebastian Oancea, Sorin Țiței: Contrabandă ca pe…