Regulament şi condiţii de participare la concursul TJA 2011, Ediţia a XIV-a, 2012

Pentru înscrierea la noua ediție a concursului, candidaţii sunt invitaţi să trimită 3 articole, publicate în ediţiile print sau online, în cursul anului 2011.

Fiecare articol trebuie însoţit, după caz de un scan sau o fotocopie şi un link – în cazul articolelor online, vor fi acceptate exclusiv cele publicate pe site-uri de specialitate. Articolele trebuie să fie la prima participare la un concurs de acest gen.

Candidaţii se pot înscrie la o singură secţiune a concursului. De asemenea, candidaţii care au câştigat Marele Premiu în cadrul ediţiilor anterioare ale concursului nu se mai pot înscrie.

Există două modalități de înscriere:
prin poştă: Freedom House România, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, cod poştal 021396, Bucureşti
prin e-mail: [email protected]

Jurizare şi premiere:
Selecţia articolelor va fi făcută de un juriu specializat, format din persoane cu experienţă în mass-media. Juriul va avea în vedere tehnica jurnalistică, precum şi capacitatea jurnaliştilor de a genera subiecte şi dezbateri pe marginea temelor abordate.

Pentru fiecare secţiune se va oferi un Mare Premiu în valoare de 4.000 lei.

În cazul în care juriul ajunge la concluzia că niciun articol înscris la o anumită secţiune nu întruneşte calităţile aşteptate, nu se va acorda niciun premiu, urmând ca suma respectivă să fie returnată sponsorului.

În luna iulie, Freedom House România, Ringier România şi reprezentanţii sponsorilor vor face cunoscuţi câştigătorii în cadrul unei ceremonii de premiere care va fi preluată de partenerii media.