Trei zile de inscrieri la sectiunile JUSTITIE si MEDIU. Liviu Avram, Paul Radu si Laura Stefan – in componenta juriului pentru sectia Justitie

Am decis prelungirea până joi, 23 octombrie inclusiv, a termenului limită pâna la care va puteți înscrie la secțiunea Justiție și Stat de drept, susținută de Fundatia Konrad Adenauer – Programul Media Europa de Sud-Est. De asemenea, redeschidem tot până în 23 octombrie secțiunea Mediu/Ecologie, sponsorizată de Eco-Rom Ambalaje. 

Juriul care va decide câștigătorul Marelui Premiu la secțiunea Justiție și Stat de drept:
Liviu AVRAM – redactor-șef adjunct Adevărul,
Paul RADU – directorul RISE Project,
Laura ȘTEFAN – expert anticorupție al Expert Forum.   

Condițiile înscrierii rămân aceleași:
– candidații trebuie să trimită maximum trei articole pe care le consideră relevante pentru domeniul Justiție și Stat de drept sau pentru domeniul Mediu/Ecologie
publicate in print sau online în 2013,
– trebuie să fi avut sub 35 de ani la data publicării articolelor cu care se înscriu,
– articole care nu au mai fi fost înscrise la alte concursuri.

Articolele (link, textul integral și PDF) și un CV al candidatului trebuie trimise în format electronic (textul integral, link și PDF) la [email protected], cu Cc [email protected].

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 27 noiembrie 2014. Cu această ocazie va fi decernat Marele Premiu de 1.000 Euro pentru fiecare dintre cele patru secțiuni ale ediției din acest an.

Persoană de contact:
Tudor BĂDILĂ – 0731.909.909, [email protected]