Învățăm de la norvegieni despre energia sănătoasă

Învățăm de la norvegieni despre energia sănătoasă. Norvegia este o țară model în domeniul energiei regenerabile, cu unele dintre cele mai avansate proiecte și planuri de renunțare la sursele poluante.

Prin urmare, o vizită la Oslo este obligatorie pentru a învăța care sunt direcțiile spre care trebuie să se îndrepte și România.

O echipă din România, formată din reprezentanți ai administrației publice locale și din jurnaliști, a mers în Norvegia, unde partenerii din cadrul proiectului „Alfabetizare energetică, pentru o Românie eficientă și sustenabilă.

Citește și: Învățăm de la norvegieni despre energia sănătoasă

Transfer de cunoștințe și creșterea conștientizării între România și Norvegia”, Norsk Energi, au prezentat cele mai bune soluții pentru energia regenerabilă care merită aplicate și în Romania.

Vizita s-a desfășurat cu sprijinul unui grant din partea Islandei, Leichtenstein și Norvegiei, prin granturile SEE 2014-2021, în cadrul proiectului „Energy literacy for an efficient and sustainable Romania. Transversal knowledge transfer and awareness between Romania and Norway (ELES)”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!