Intervenție video a unui expert al Comisiei Europene la seminarul Profesioniștii Concurenței

Ewoud SAKKERSEwoud Sakkers, expert al Comisiei Europene, DG Competition, se alătură lui Valentin Mircea, fost vicepreședinte al Consiliului Concurenței în susținerea lucrărilor seminarului profesional pe tema Concurenței organizat de EurActiv Network, Mircea și Asociatii și Freedom House România, joi, 28 noiembrie.

Cu o experiență vastă în materie de concurență, Ewoud Sakkers este unul dintre autorii publicaţiei „Compliance Matters” editată de Comisia Europeana şi co-autor al lucrării „European Cartel Digest”. 

Seminarul specializat de joi, 28 noiembrie 2013, are drept temă Prevenirea riscului de încălcare a regulilor de concurenţă – un obiectiv realizabil„.  

Ultima zi de înscrieri pentru participare la acest seminar profesional, desfăşurat în cadru restrâns, cu locuri limitate, este 25 noiembrie 2013.

Taxa de participare: 265 euro/participant +TVA. Perioada de inscrieri: 12 – 25 noiembrie.

Reducere: 10% reducere companiilor care inscriu doi sau mai multi participanti la acest eveniment (10% pentru fiecare al doilea/ treilea etc participant). 
Pentru rezervarea locului, este suficient, intr-o prima faza, sa trimiteti un email „da, doresc sa ma inscriu” la  ioana.botezatu [at] euractiv.ro sau redactie [at] euractiv.ro. Veti primi pe email formularul de plata.

Locul desfasurarii: Bucuresti, detaliile sunt anuntate pe email participantilor, odata cu confirmarea inscrierii. 

Detalii organizare: Ramona Diaconu, telefon 0731.909.910  

Agenda seminarului si informatii suplimentare pe site-ul Euractiv