Înscrieri în programul „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog” 2016

Reprezentanța Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2016 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor, care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.

Vă puteți înscrie pentru a fi selecționați în program până vineri, 12.02.2016 (inclusiv), prin transmiterea către Freedom House România a CV-ului dumneavoastră și a unui material în care ați abordat tematica europeană.

În data de 16 februarie 2016, vom anunța numele participanților selecționați.

Vom organiza două seminare pentru jurnaliști, după cum urmează:

Galați: 25-27 martie 2016;
Cluj-Napoca: 1-3 aprilie 2016.

În cadrul seminarelor vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană redactat și publicat în anul 2015, catre adresa de email [email protected], cu copie la [email protected], până cel târziu în data de 12 februarie 2016.

Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:
Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2016.

Persoană de contact:

Constantin-Tudor BĂDILĂ

Coordonator proiecte

Freedom House România
0731 909 909.