Freedom House România angajează stagiari!

Fundaţia Freedom House România (FHR) își extinde echipa.

FHR oferă tinerilor studenţi şi absolvenţi oportunitatea de a căpăta mai multă experienţă practică şi de a înţelege mai bine sectorul nonguvernamental din România.

Practicanţii vor putea lucra în cadrul unor dintre programe derulate de Freedom House Romania, privind administraţia publică, mass media, reforma justiţiei, Uniunea Europeană și non-discriminarea.

Sunteți invitați să profitați de oportunitatea de a vă familiariza cu organizaţiile active din cadrul societăţii civile din România şi de a dobândi experienţă în organizarea evenimentelor publice, pcreum şi în redactarea şi dezvoltarea proiectelor îndreptate către domeniile anterior menționate.

Stagiul de practică va avea o durată de 6 săptămâni. Stagiul va presupune un program de activitate de 4 ore pe zi. După cele 6 săptămâni, dorim să prelungim angajamentul de colaborare, în funcție de gradul compatibilitatea cu candidații acceptați.

La finalul perioadei de practică fiecare stagiar va primi un atestat, precum şi o recomandare, conţinând evaluarea activităţii.

Cei interesaţi sunt invitați să trimită CV-ul însoțit de o scurtă scrisoare de intenție la adresa de e-mail [email protected] cu subiectul „Stagiu de practică”.

Sunt încurajați să se înscrie studenții/absolvenții de la masteratele de gestionare de proiecte (i.e. Project Management). Practica se va desfășura la sediul Freedom House Romania.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 1 iulie 2022, ora 23.59.