Ediția 2018 – Înscrieri pentru „Bursele Europene: Jurnaliști în dialog”

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională – presă scrisă, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și jurnaliștilor independenți care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul este compus din seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în lunile următoare.

Alături de doamna Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori material publicat pe blog în care ați abordat tematica europeană. Materialul trebuie să fie redactat și publicat în anul 2017 sau 2018 și trebuie să fie trimis la adresa: [email protected], cu copie la [email protected], până cel târziu în data de 27 aprilie 2018.

Vă rugăm să menționați drept subiect al email-ului: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2018

Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizită de studii la Bruxelles.

 

Persoană de contact:

Mădălina Chiriță

Coordonator proiecte

Freedom House România

0730 804 374

[email protected]