ECO-ROM AMBALAJE sustine sectiunea Mediu/Ecologie a TJA

Raul Cazan (2Celsius Network), Oana Dan (TVR și dela0.ro) și Ileana Ilie (Business Magazin) au fost printre laureații competiției Tânărul Jurnalist al Anului, câștigând Marele Premiu la secțiunea Mediu/Ecologie în 2012, 2011, respectiv 2008.

La aceste ediții, secțiunea Mediu/Ecologie a fost sponsorizată de Eco-Rom Ambalaje

„Eco-Rom Ambalaje susține, în fiecare ediție, secțiunea de mediu a competiției Tânărul Jurnalist al Anului, la baza acestei decizii aflându-se însăși rațiunea noastră de a fi – protejarea mediului înconjurător prin îndeplinirea obligațiilor de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaje ce revin industriei de bunuri ambalate.

Problematicile de mediu trebuie să ocupe un loc din ce în ce mai important pe agenda publică a României, iar presa are un rol esențial în acest sens.”

Lorita Constantinescu,
Director Relatii Publice si Comunicare
ECO-ROM AMBALAJE

Eco-Rom Ambalaje este cea mai importantă organizație de preluare de la agenţii economici a obligațiilor de reciclare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje.

Eco-Rom Ambalaje S.A. a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului de responsabilitate a producătorului, în ţara noastră. Acest sistem are ca scop îndeplinirea obligațiilor de reciclare a deșeurilor de ambalaje ce revin producătorilor care pun pe piață produse ambalate. Eco-Rom Ambalaje a început activitatea în 2004 cu 81 de companii care au aderat la sistemul companiei, ajungând în anul 2013 cu un portofoliu de 2.849 de companii responsabile – reprezentând circa 5% din forța de muncă salarială a României.

Eco-Rom Ambalaje