Dragi politicieni, azi ati vazut ce se intampla daca iti DISPRETUIESTI POPORUL. Va schimbati sau plecati!

Eu vreau sa le multumesc romanilor din diaspora. Celor din toate colturile lumii care nu au tradat democratia ci au intarit-o. Ei au fost curentul pentru motorul din tara. (Biro ATTILA)

Vreau sa le multumesc tuturor observatorilor din sectiile de votare spre exemplu celor de la Centrul pentru Resurse Civice. Am intalnit astazi trei dintre observatorii lor. Au fost minunati. Oameni ca noi, care in sectiile de votare au aparat democratia si votul liber.

Vreau sa le multumesc celor care si-au pastrat capul pe umeri si busola corecta in aceasta campanie. Cand a venit uraganul putini au reusit sa ramana cu picioarele infipte in pamant.

Vreau sa le multumesc colegilor de la Gandul care au avut o energie fantastica, dar si colegilor de la Hotnews.ro. In rest avem de nominalizat nume si persoane nu neaparat institutii intregi.

Vreau sa multumesc si societatii civile Expert Forum (EFOR)Freedom House România, Funky Citizens, Centrul pentru Resurse Civice lista mai poate continua. Au aratat ca in plin cutremur pot gandi cu capul.

Fac aceste multumiri pentru ca eu cred ca Romania a dat si un vot impotriva coruptiei. A fost un vot impotriva retelelor de trafic de influenta fara margini. Sa nu ma intelegeti gresit si dreapta are vaste retele de coruptie, dar cred ca numeric sunt mai putine.

Poate clasa politica a inteles ca e capat de linie. Hotia se opreste aici. Nu ne mai pot fura tara si sa ne faca sa ii si iubim sau sa ii votam ca vitele.

Dragi politicieni nu suntem sclavii vostri. Astazi, o tara v-a demonstrat asta. Acest rezultata e un avertisment. Nu ne mai puteti ingnora. Nu mai plecam capul pentru ca sabia voastra sa nu-l taie, ci voi trebuie sa tremurati in fata cetatenilor.

Imunitatea voastra a disparut. Nu sunteti mai presus fata de noi. Astazi ati vazut ce se intampla daca iti dispretuiesti poporul. Nu mai incercati asta.

De astazi sunteti angajatii nostri, de astazi veti munci numai in interesul tarii.