16 martie 2015 – noul termen limita pentru inscrierea in programul „Bursele Europene: Jurnalisti in dialog”

Freedom House România (FHR) anunță prelungirea termenului limita pentru înscrierea în programul „Bursele Europene: Jurnaliști în dialog”, derulat de Reprezentanța Comisiei Europene, FHR și Mercury360 Communications. Programul se adresează ziariștilor din presa locală – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor, care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.

Prin urmare, până luni, 16 martie 2015 inclusiv, vă puteți  înscrie pentru a fi selecționați în program, prin transmiterea către Freedom House România a maximum două articole, analize, reportaje ori postări în care ați abordat tematica europeană.

 

În perioada martie-octombrie 2015, vom organiza șase seminare de câte o zi în diferite orașe ale țării. Vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României împreună cu șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, și alți vorbitori cu expertiză în domeniu.

10 dintre participanții la aceste seminare vor fi ulterior selectați pentru a efectua vizite sau stagii de studiu la Bruxelles.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să:

1) completati electronic fișa de înscriere – download Inscriere_selectie_BEJD_2015

2) trimiteti maximum două articole, analize, reportaje ori postări în care ați abordat tematica europeană, redactate și publicate în anul 2014.

Fișa de înscriere completată în format electronic și produsele editoriale cu care vă înscrieți pentru această selecție trebuie trimise prin e-mail la  [email protected], cu copie la [email protected]până cel târziu în data de 16 martie 2015 inclusiv.

Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:

Înscriere [prenume] [numeBEJD 2015

Persoană de contact:

Laura Constantin

Organizator evenimente

Freedom House România
0731.909.907.