Fundaţia Freedom House România își extinde echipa.

Anunțăm deschiderea înscrierilor pentru stagii de practică.

Freedom House România (FHR) oferă tinerilor studenţi şi absolvenţi oportunitatea de a căpăta mai multă experienţă practică şi de a înţelege mai bine sectorul nonguvernamental din România.

Practicanţii vor putea participa în cadrul programelor privind administraţia publică, mass media, reforma justiţiei, Uniunea Europeană, non-discriminarea, etc. derulate de Freedom House România.

Sunteți invitați să profitați de oportunitatea de a vă familiariza cu organizaţiile active din cadrul societăţii civile din România şi de a dobândi experienţă în organizarea evenimentelor publice şi în redactarea şi dezvoltarea proiectelor îndreptate către domeniile amintite.

Stagiul de practică va avea o durată de 6 săptămâni, dintre care primele 2 săptămâni de probă, iar ultimele 4 săptămâni de activitate remunerată cu 1.000 RON net. Stagiul va presupune un program de activitate de 4 ore pe zi, Luni-Vineri, la birou. După cele 6 săptămâni, dorim să prelungim angajamentul de colaborare, în funcție de compatibilitatea cu candidații acceptați.

La finalul perioadei de practică fiecare stagiar va primi un atestat, precum şi o recomandare, conţinând evaluarea activităţii.

Cei interesaţi sunt invitați să trimită CV-ul însoțit de o scurtă scrisoare de motivație la adresa de e-mail office@freedomhouse.ro cu subiectul „Stagiu de practică”.

Sunt încurajați să se înscrie studenții/absolvenții de la masteratele de gestionare de proiecte (i.e. Project Management).

Practica se va desfășura la sediul Freedom House România. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 23 aprilie 2020, inclusiv. Dosarele de candidatură vor fi examinate pe măsură ce vor fi primite.

Vă invităm să aflați mai multe despre Freedom House, echipa și proiectele pe care le implementăm la https://freedomhouse.ro/