Register

Victor PONTA: Proiectul Roșia Montană este închis

Premierul Victor Ponta a declarat luni că proiectul de exploatare a aurului de la Roșia Montană "este închis" și că protestele de stradă și-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil supărat, că nu a existat în USL o discuție despre respingerea acestui proiect, "dar s-au antepronunțat liderii".
Primul ministru a precizat că s-a deplasat la Parlament pentru a se "asigura că dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi (proiectul de lege privind Roșia Montană) se respinge, la fel va fi și la cameră". 

Anunțul premierului vine la o oră după ce Crin Antonescu a declarat că se opune proiectului. Ședinta birourilor permanente ale Senatului și Camerei pentru înființarea unei comisii speciale pentru Roșia Montană, programată pentru luni, a fost anulată după declarațiile celor doi lideri USL.

Video Crin Antonesc: Proiectul Roșia Montană trebuie respins

Continuarea știrii și declarația VIDEO a premierului pe hotnews.ro

PROIECTE NAŢIONALE

 

 

Cei care au câștigat și-au confirmat mai târziu valoarea
Cei care au câştigat de-a lungul timpului şi-au confirmat mai târziu valoarea, dovedind că selecţia este făcută într-un mod foarte riguros. Pentru mine a însemnat un plus de credibilitate ca jurnalist.
Serinela Spătărelu este director al Ziare.com, laureat al premiului „Tânărul Jurnalist al Anului” în 2003

Freedom House România este o organizaţie non-profit, nepărtinică, ce promovează demnitatea umană, libertatea, egalitatea şi democraţia. Freedom House și-a câștigat un renume bine întemeiat, ca promotor al drepturilor fundamentale ale omului și al valorilor democratice, al statului de drept şi al bunei guvernări.

Libertatea este posibilă numai într-un sistem politic democratic ce garantează diversitatea opiniilor, libertatea de expresie, dreptul la liberă informare, libera asociere și credința, protecţia și respectarea drepturilor minorităţilor.

Freedom House România sprijină inițiativele civice non-violente din societățile în care libertatea este refuzată sau amenințată și contestă orice idei și inițiative care contravin dreptului de a fi liber al fiecărui om.

Freedom House în imagini

copyright © 2013 Freedom House | Toate drepturile rezervate